بازرسی ایران گپ و مواد غذایی ارگانیک

اهمیت بازرسی و نظارت:

توجه روز افزون به اهمیت مسائل زیست محیطی ، بهداشتی ، امنیت غذایی و سلامتی مصرف کنندگان ، تولیدات غذایی را با چالش روبرو کرده است . مصرف بیش از حد انواع سموم و کودهای شیمیایی چه از لحاظ تاثیر بر سلامت مصرف کنندگان محصولات کشاورزی و غذایی و چه از لحاظ تبعات زیست محیطی از قبیل آلودگی آب‌های زیرزمینی و برهم زدن تعادل زیست محیطی در اکوسیستم و چرخه های زیستی ریزموجودات، پوشش های گیاهی و جانوری خاک، گیاهان و جانوران، از جمله چالش های مهم جامعه جهانی می باشد. بنابراین با توجه به اهمیت موضوع و درک عمیق سلامتی مصرف کنندگان، رویکرد تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک، سالم، استاندارد و گواهی شده و به تبع آن حضور سازمان های نظارتی و کنترل کننده، همگام با پیشرفت‌های جهانی مورد توجه دست اندرکاران تولید و عرضه محصولات کشاورزی قرار گرفته است.

امروزه ايمني، كيفيت و حفاظت از محيط زيست از اهميت ويژه اي در جوامع بشري برخوردار است و یکی از ابزارهای موثر در این مسیر، می تواند بهره‌گيري از خدمات شركت هاي بازرسي باشد.

اعتبارات، گواهینامه و تاییدیه ها:

فعالیت ها و خدمـات قابل ارائه:

مراحل صدور گواهینامه:

کنترل

در فرآیند بازرسی اولین اقدام،کنترل مدارک و مستندات پروژه مورد درخواست می‌باشد.

اجرای بازرسی هر پروژه تنها پس از ارسال و ثبت کلیه مستندات الزامی به واحد فنی شرکت بازرسی سروش ناظران ارم امکان­پذیر خواهد بود.

بازرسی

آنالیز

بازرسان پس از نمونه‌برداری ، “فرم ارسال نمونه و درخواست آزمایش” را تکمیل و همراه نمونه‌‌های مورد بازرسی (مربوط به پروژه مورد نظر) به واحد آزمایشگاه (داری گواهینامه معتبر 17065 ISO/IEC) ارسال می‌نمایند.

ارزیابی

ارزيابي به تجزيه و تحليل بازده و هزينه پروژه پس از اجراي آن مي پردازد. این مرحله در پايان پروژه انجام می‌پذيرد و هدف آن تعيين علل موفقيت يا عدم موفقيت و نیز ثبت انطباق و عدم انطباق‌های پروژه خواهد بود. این مرحله همانند مرحله‌ی کنترل می‌باشد با این تفاوت که در این مرحله، نتایج بازرسی و آنالیز‌ها بررسی شده و در صورت عدم انطباق دستور رفع آن‎ها صادر و ابلاغ می‌گردد. پس از ارزیابی دوباره و رفع قطعی‌آن‌ها در صورت انطباق تمامی موارد، پرونده تکمیلی به مرحله‌ی صدور گواهینامه ارجاع می‌گردد.

درخواست بازرسی